Gratis Spil

Charlie de ænder

Spillet om dyr

Charlie de ænder

Charlie de ænder Bedømmelse: 6/10

Charlie de ænder spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du kan i hvert niveau. Mario-stil platform spil om en cute and navngivne Charlie.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 205287 gange online. Ranking 42 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 25356 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 205287 gange
Charlie de ænder

Sæt en and har til at rejse alle niveauer. Med piletasterne ænder fører gennem skoven landskabet fra skærm til skærm. De andre dyr er fjender og forsøge at dræbe vores helte. Bare berøring kan dræbe dig. Du kan hoppe på dyr for at afslutte dem, og du kan også hoppe højere. Der er diamanter og guld mønter, som du kan tage for at få ekstra point i hver kamp. Hvert niveau har en smule mere vanskeligt. En meget sjov og vanedannende spil. Går en lang vej med vores ven duck og samle alle guld som muligt. Løbe og springe gennem niveauerne, indsamle magt ups og forsøge at overleve. Instruktioner: prøv at komme til udgangen af ​​hvert niveau, indsamle mønter og diamanter og hoppe på toppen af ​​fjender at dræbe dem.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Charlie de ænder til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Charlie de ænder. Og husk det er et gratis spil kaldet Charlie de ænder, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Charlie de ænder er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Charlie de ænder, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Charlie de ænder
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8396 stemmer
Spillet
137522
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8144 stemmer
Spillet
81506
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.

Mælket SPILLE ►

Mælket

6
6 af 10 - 3834 stemmer
Spillet
60774
gange

Mælk de køer, før de bliver for fuld og eksplodere!