Gratis Spil

Hvilket Dyr Er Jeg?

Spillet om dyr

Hvilket dyr er jeg?

Hvilket Dyr Er Jeg? Bedømmelse: 7/10

Hvilket dyr er jeg? spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette spil viser mange billeder af dyr i naturen, men er udjævnet, og gradvist afdækning. Kan du gætte dyr du ser på billedet, inden tiden løber ud? Prøv det! Dyret på billedet er omfattet af et kvadrat af farver, er disse malerier forsvinder gradvist viser flere dele af dyret. Når du tror, ​​du har identificeret dyret indtast navnet og klik på Send for at stoppe tiden. Hvis du er korrekte, vil du optjene point. Du har begrænset tid til at løse hver enkelt af billederne.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 16523 gange online. Ranking 1188 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 758 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 16523 gange
Hvilket Dyr Er Jeg?

Dyrene er skjult bag farvede firkanter, og du er nødt til at regne ud, hvilke dyr er en i hvert fotografi. Det er en kamp mod uret, tiden går hurtigt, og du skal sige, hvad dyr er det, der er skjult i hvert billede. Almindelige dyr, vilde dyr og kæledyr. Du er nødt til at skrive navnet på dyret i engelsk, og klik på knappen Send, så du ved, om du har ret eller du er forkert. Hvis du elsker dyr og ved, hvordan arterne kaldes dette er dit spil.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Hvilket Dyr Er Jeg? til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Hvilket Dyr Er Jeg?. Og husk det er et gratis spil kaldet Hvilket Dyr Er Jeg?, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Hvilket Dyr Er Jeg? er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Hvilket Dyr Er Jeg?, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Hvilket Dyr Er Jeg?
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25350 stemmer
Spillet
205022
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8394 stemmer
Spillet
137310
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8138 stemmer
Spillet
81291
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.