Gratis Spil

Dyr i Zanzibar

Spillet om dyr

Dyr i zanzibar

Dyr i Zanzibar Bedømmelse: 3/10

Dyr i zanzibar spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne gratis, simpelt og sjovt online spil om dyr i Zanzibar har tre spiltyper, én for hvert dyr. Brug musen til at spille. Du er nødt til at undgå forhindringer og indsamle point ved at bevæge musen gennem spillepladsen. Et spil er egnet for børn og alle former for spillere.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 24501 gange online. Ranking 757 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 3.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Bedømmelse baseret på 2020 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 24501 gange
Dyr i Zanzibar

Zanzibar betyder "kyst de sorte", og er en del af Tanzania. Der er masser af dyrelivet der, ligesom dyrene i dette spil, og der er også en masse jagt. Jagt er noget, du er nødt til at undgå i dette spil.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Dyr i Zanzibar til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Dyr i Zanzibar. Og husk det er et gratis spil kaldet Dyr i Zanzibar, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Dyr i Zanzibar er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Dyr i Zanzibar, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Dyr i Zanzibar
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25356 stemmer
Spillet
205272
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8396 stemmer
Spillet
137511
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8144 stemmer
Spillet
81498
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.