Gratis Spil

Dyr af Zanzibar

Spillet om dyr

Dyr af zanzibar

Dyr af Zanzibar Bedømmelse: 5/10

Dyr af zanzibar spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Et simpelt og sjovt spil om dyr i Zanzibar. Der er tre spiltyper, en for hvert dyr. Brug din mus til at spille. Du er nødt til at undgå forhindringer og gør point. Dette spil er egnet for børn og alle typer af spillere.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 21918 gange online. Ranking 752 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 890 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 21918 gange
Dyr af Zanzibar

dyr, Zanzibar, for at undgå de forhindringer,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Dyr af Zanzibar til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Dyr af Zanzibar. Og husk det er et gratis spil kaldet Dyr af Zanzibar, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Dyr af Zanzibar er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Dyr af Zanzibar, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Dyr af Zanzibar
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25342 stemmer
Spillet
202282
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8390 stemmer
Spillet
134756
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8094 stemmer
Spillet
78679
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.