Gratis Spil

Identificer Dyr

Spillet om dyr

Identificer dyr

Identificer Dyr Bedømmelse: 6/10

Identificer dyr spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette spil viser en masse billeder af dyr. Kan du gætte dyr du ser på billedet, inden tiden løber ud? Prøv det! Billedet er dækket af farvede felter, og du er nødt til at sætte navn på dyret nedenunder. Du har begrænset tid til at gætte, hvad dyret det er. Som du ved, du er nødt til at sætte navn. Du er nødt til at skrive navnet på dyret i engelsk og klik på send for dig at vide, om du har ret eller du er forkert. Du skal identificere alle dyr på kortest mulig tid til at tjene point.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 29963 gange online. Ranking 611 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 1932 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 29963 gange
Identificer Dyr

Dette spil har masser af billeder af forskellige dyr. Vil du være i stand til at gætte dyret i billedet, før tiden løber ud? Bare prøv! Identifikation vildt dyr. Fotografierne af dyr er omfattet af nogle billeder, og du er nødt til at gætte gemmer sig under bordene. Jo før jo bedre gætte rigtigt, er tiden ved at løbe, mens du spiller. Du har begrænset tid til at løse hvert billede. Jo hurtigere du løse, jo flere point optjener du. Dyr fælles med almindelige navne behøver ikke at fortælle de særlige arter og videnskabelige navn, kun kendt som dyret. Navnene nødt til at sætte dem på engelsk. Identificer de arter af dyr, der lurer i hver eneste af de fotografier af naturen.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Identificer Dyr til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Identificer Dyr. Og husk det er et gratis spil kaldet Identificer Dyr, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Identificer Dyr er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Identificer Dyr, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Identificer Dyr
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25356 stemmer
Spillet
205287
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8396 stemmer
Spillet
137522
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8144 stemmer
Spillet
81506
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.