Gratis Spil

Forsvare dig Reden

Spillet om dyr

Forsvare dig reden

Forsvare dig Reden Bedømmelse: 5/10

Forsvare dig reden spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Du er en beskyttende mor fugl. Du sætter dine æg i reden og de ​​andre fugle ønsker at stjæle dem. Forsvar din reden mod den blå fugle, der ønsker at invadere. Skyd majs til at forhindre ham i at nå røvet reden og æg. Du er nødt til at have evnerne til at skyde andre fugle, før de når reden. Du er nødt til at pege med musen i den retning, du får hver fugl og skyde ved at klikke på musen. Hvis en majs når en fugl, der vil angribe din reden. Beskyt dine æg i denne sjove fuglevildt tyve.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 11383 gange online. Ranking 1768 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 716 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 11383 gange
Forsvare dig Reden

Fuglevildt. En kvindelig appelsin fugl har lagt æg i reden. Blå fugle er tyve, der ønsker at stjæle æg fra barnet. Du er nødt til at beskytte dit såsæd skyde de andre fugle. Du er nødt til at være forsigtig med tyve, der ser dine fremtidige børn. I skoven er der en stor post, hvor har denne fugl reden med æg. Shooter til fuglene ikke når til hvor æggene. Sikker på at du har det sjovt, hvis du har nok færdighed med markøren til at sigte og skyde. Afskrækker tyve og beskytte hvad der er dit.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Forsvare dig Reden til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Forsvare dig Reden. Og husk det er et gratis spil kaldet Forsvare dig Reden, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Forsvare dig Reden er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Forsvare dig Reden, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Forsvare dig Reden
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25350 stemmer
Spillet
205044
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8394 stemmer
Spillet
137327
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8138 stemmer
Spillet
81307
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.