Gratis Spil

Invasion af edderkopper

Spillet om dyr

Invasion af edderkopper

Invasion af edderkopper Bedømmelse: 5/10

Invasion af edderkopper spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Prøv at overleve stormløb af edderkopper! Du er din dug mad, når tusindvis af edderkopper invadere dig. Du er nødt til at forsvare dit territorium. Skyd edderkopper til at dræbe dem alle. Målet er at afslutte alle disse dyr og overleve. Med musen peger på edderkop og klik for at skyde. Du er nødt til at styre kuglerne, kan du ikke skyde uden mening. Sigt og skyd derefter klikke på højre museknap. Dræbe alle disse forfærdelige dyr.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 37668 gange online. Ranking 477 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 3016 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 37668 gange
Invasion af edderkopper

Du er nødt til at overleve stormløb af tusindvis af edderkopperne. Invadere dit skrivebord til din mad. Du er nødt til at skyde din pistol mange skud til slut med dem. Formålet med musen, tager søgelyset i den retning, hvor angrebet kommer. O-punkter direkte til hver enkelt dyr, før du klikker. Lad det ikke komme til dig, holde din position og forhindrer invasionen når dig. Målet er at overleve invasionen og få ingen af ​​dyrene komme til dig. Øv dit mål med hvert skud. Spild ikke ammunition, fordi du kan ende op, hvis du ikke er forsigtig.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Invasion af edderkopper til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Invasion af edderkopper. Og husk det er et gratis spil kaldet Invasion af edderkopper, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Invasion af edderkopper er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Invasion af edderkopper, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Invasion af edderkopper
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25356 stemmer
Spillet
205272
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8396 stemmer
Spillet
137511
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8144 stemmer
Spillet
81498
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.