Gratis Spil

Iført en Kat

Spillet om dyr

Iført en kat

Iført en Kat Bedømmelse: 6/10

Iført en kat spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Kan du lide dyr? Kan du lide katte? I dette spil er du nødt til at klæde en kat. Du har et skab fuld af tøj, som du kan bruge til at gøre et kostume til dit kæledyr. Dressing kæledyr er en skik, at når der er mere på verdensplan. Dyreelskere vil have deres smukke kæledyr, når de går ud. I dette spil har du bukser, sko, nederdele, hatte, øreringe, halskæder og endda slips til at sætte hår på din kat. En original modespil sjovt for alle aldre. Har du nogensinde klæde din kat tøj person?

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 47850 gange online. Ranking 331 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 3480 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 47850 gange
Iført en Kat

Kjole denne dejlige kitty og gøre hende smukkere end alle hendes venner. En stor garderobe af tøj venter på dig til at skabe en unik kjole til din kat. Du har uendelige muligheder, når du bruger alle elementer til rådighed for dig kostume. Har særlig beklædning til katte. Du kan sætte en hat, en nederdel, bukser, sko, halskæde, øreringe eller et tørklæde. Tøj af mennesker er tilpasset til at passe godt til et dyr. Katte er selvglad, så sikker på at hun kan lide dig oprette en speciel outfit til hende. Gør at katten er dyret smukkeste.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Iført en Kat til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Iført en Kat. Og husk det er et gratis spil kaldet Iført en Kat, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Iført en Kat er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Iført en Kat, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Iført en Kat
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25350 stemmer
Spillet
205044
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8394 stemmer
Spillet
137327
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8138 stemmer
Spillet
81307
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.