Gratis Spil

Insekter

Spillet om dyr

Insekter

Insekter Bedømmelse: 5/10

Insekter spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Du er edderkoppen, og du skal forsvare dit territorium mod alle de fejl, der spiser dit hjem, træ til træ. Du er nødt til at redde træerne, du får at spise! Instruktioner: Brug piletasterne til at flytte rundt på skærmen, og mellemrumstasten til at skyde bugs. Må ikke skyde træer, der skal gøres mindre. Du er nødt til at dræbe alle de fejl som muligt, før alle træerne i dit hus spise.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 10522 gange online. Ranking 2206 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 306 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 10522 gange
Insekter

Game of dræbe bugs. Du er en edderkop, der har brug for at beskytte sit territorium, at hele træ til træ bugs spiser. Du er nødt til at skyde for at dræbe alle de dyr, der vises på skærmen. Du kan flytte dit kæledyr rundt på skærmen i alle retninger. Skyd for at dræbe bugs. Hver gang du får ressourcer notater og flere fjender, der kører hen over skærmen. Sigte og skyde med præcision, før du sulte.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Insekter til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Insekter. Og husk det er et gratis spil kaldet Insekter, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Insekter er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Insekter, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Insekter
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25350 stemmer
Spillet
205041
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8394 stemmer
Spillet
137325
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8138 stemmer
Spillet
81304
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.