Gratis Spil

Jagten Kaniner

Spillet om dyr

Jagten kaniner

Jagten Kaniner Bedømmelse: 4/10

Jagten kaniner spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil har du til at jage kaniner med en slangebøsse, fordi de ønsker at spise en stor gulerod, salat eller andre grøntsager. Du klikker med musen, når du ser, at målet punkt kaniner, og du bevæger musen at erstatte i skærmen. Kaniner er små pattedyr dyr, der lever i familier og spiser grøntsager, og hø.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 18854 gange online. Ranking 889 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 1118 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 18854 gange
Jagten Kaniner

kanin, grøntsager, dyr,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Jagten Kaniner til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Jagten Kaniner. Og husk det er et gratis spil kaldet Jagten Kaniner, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Jagten Kaniner er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Jagten Kaniner, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Jagten Kaniner
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25342 stemmer
Spillet
202257
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8390 stemmer
Spillet
134745
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8094 stemmer
Spillet
78665
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.