Gratis Spil

Kakerlak Lækker

Spillet om dyr

Kakerlak lækker

Kakerlak Lækker Bedømmelse: 5/10

Kakerlak lækker spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

La Cucaracha (Missekakerlak) er råsulten, du har brug for at hjælpe hende for at finde den mad. Pas på den gift forladt af grundejer for at dræbe den roak, hvis La Cucaracha spiser giftdråber hun vil dø. Spis den skalle! Brug din mus for at fortælle den kakerlak hvor at gå for at få den mad. Prøv at gøre det så hurtigt som mulige og undgå den giftige mad. Saml den grønne dråber for at tiltage din nedtællings tid.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 16289 gange online. Ranking 1113 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 714 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 16289 gange
Kakerlak Lækker

kakerlak, foder, måltid, gift,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Kakerlak Lækker til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Kakerlak Lækker. Og husk det er et gratis spil kaldet Kakerlak Lækker, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Kakerlak Lækker er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Kakerlak Lækker, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Kakerlak Lækker
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25356 stemmer
Spillet
205287
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8396 stemmer
Spillet
137522
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8144 stemmer
Spillet
81506
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.