Gratis Spil

Mahjong med Dyrebilleder

Spillet om dyr

Mahjong med dyrebilleder

Mahjong med Dyrebilleder Bedømmelse: 4/10

Mahjong med dyrebilleder spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Målet med dette spil er at lave par af fliser med det samme dyr. For at starte, skal du vælge to fliser, der ikke gispende på siderne. Hvis du ikke kan vælge en flise, er det fordi det er blokeret et sted. Når du vælger to matchende fliser, de forsvinder. De fleste par vælger to kort med det samme billede. Men enhver frugt eller blomst forsvinde med en anden frugt eller blomst henholdsvis uden at skulle være præcis den samme. Fjern alle brikker fra brættet, og du vinder.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 30541 gange online. Ranking 615 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 2496 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 30541 gange
Mahjong med Dyrebilleder

Flash vildt kort til at gøre par af identiske eller frugt, blomster og dyr. For at starte, skal du vælge to brikker, der ikke er gisp fra højre eller venstre side. Held og lykke! Du er nødt til at gå at fjerne alle dyr fra bunken making forsvinde er ens. Den traditionelle spil indrettet til billeder af dyr.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Mahjong med Dyrebilleder til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Mahjong med Dyrebilleder. Og husk det er et gratis spil kaldet Mahjong med Dyrebilleder, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Mahjong med Dyrebilleder er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Mahjong med Dyrebilleder, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Mahjong med Dyrebilleder
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25350 stemmer
Spillet
205041
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8394 stemmer
Spillet
137325
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8138 stemmer
Spillet
81304
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.