Gratis Spil

Rikochet at Æde den Fugl

Spillet om dyr

Rikochet at Æde den fugl

Rikochet at Æde den Fugl Bedømmelse: 4/10

Rikochet at Æde den fugl spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Lige mål og klik. Purpur boer når klikket og holdt vil lade dig dreje rundt dem til nogen som helst stilling. Grøntboer vil bevæge sig til den side hvornår klikkede og orange boer vil rotere halvfems grader når klikket. Deres er også varper og der sigtende stationer.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 10111 gange online. Ranking 1724 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 434 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 10111 gange
Rikochet at Æde den Fugl

rikochet, bold, hop, fugl,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Rikochet at Æde den Fugl til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Rikochet at Æde den Fugl. Og husk det er et gratis spil kaldet Rikochet at Æde den Fugl, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Rikochet at Æde den Fugl er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Rikochet at Æde den Fugl, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Rikochet at Æde den Fugl
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25350 stemmer
Spillet
205044
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8394 stemmer
Spillet
137327
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8138 stemmer
Spillet
81307
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.