Gratis Spil

kanin vs fingre

Spillet om dyr

Kanin vs fingre

Kanin vs fingre Bedømmelse: 5/10

Kanin vs fingre spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hovedformålet med dette spil er at skyde og fjerne fingre. Mutanter fingre gå hoppe at angribe dig, er du nødt til at være hurtig og skyde dem. På hvert niveau fjenderne bliver sværere at dræbe. Før du starter spillet, kan du vælge sværhedsgrad. At gå ved hjælp af piletasterne eller bogstavet W (op), S (ned), A (til venstre) og D (til højre). At skyde du nødt til at sigte med musen og klikke på venstre knap. Lad ikke denne store hær af fingre ender med dig og have det sjovt med denne tapre kanin!

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 13071 gange online. Ranking 1737 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 486 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 13071 gange
kanin vs fingre

Dette spil er noget anderledes end andre dyr eller skyde spil. Du kan købe forskellige våben, såsom miner, sprængstoffer og bomber. Dette online spil er sat i en miniature verden, hvor dagligdags genstande er en del af byen. En kanin har at dræbe fingre. Du skal styre kanin med stor smidighed til at forhindre fingre og andre fjender du fjerner sundhed. Hvis sundheden for din karakter er overstået, det ender også spillet. Kør mens du optager kugler, så fingrene ikke forlader livløs.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet kanin vs fingre til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet kanin vs fingre. Og husk det er et gratis spil kaldet kanin vs fingre, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil kanin vs fingre er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet kanin vs fingre, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

kanin vs fingre
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25350 stemmer
Spillet
205044
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8394 stemmer
Spillet
137327
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8138 stemmer
Spillet
81307
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.