Gratis Spil

Dræb Snegle

Spillet om dyr

Dræb snegle

Dræb Snegle Bedømmelse: 8/10

Dræb snegle spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Snegle ønsker at spise dine frugter! Titusinder af snegle invadere området for frugt voksende planter til at spise dine bedste frugter, skal du forsvare dig selv. Brug våben til din rådighed som boksehandsker og trunke at ramme snegle og ikke lade flytte, indtil maden. Plantning planter, snegle angreb. Spillet spilles med mus slående med de våben til din rådighed. Prøv ikke at nå din frugt.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 8596 gange online. Ranking 2273 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 8.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Bedømmelse baseret på 80 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 8596 gange
Dræb Snegle

Spil skadedyrsbekæmpelse, har en frugtplantage du nødt til at beskytte de snegle, der forsøger at spise dine planter og frugter. Du skal forhindre dyrene i at nå din mad ramme dem med de våben til din rådighed til ikke at nå deres mål.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Dræb Snegle til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Dræb Snegle. Og husk det er et gratis spil kaldet Dræb Snegle, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Dræb Snegle er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Dræb Snegle, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Dræb Snegle
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25350 stemmer
Spillet
203781
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8394 stemmer
Spillet
136094
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8138 stemmer
Spillet
80030
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.