Gratis Spil

Dronte Jagt

Spillet om dyr

Dronte jagt

Dronte Jagt Bedømmelse: 7/10

Dronte jagt spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis online spil, er alt du skal gøre er at skyde på Dronten. Sigter er den vigtigste del af spillet, og du kan skyde ved at klikke på venstre museknap. Vær forsigtig med ikke at spilde dine kugler, fordi du kun får 5 skud per runde. Du vil se indikatoren kugle på den nederste venstre del af skærmen. Skydning Dronten uden mangler vil tjene dig en score multiplikator. Jo højere multiplikator, jo hurtigere du rack op point. For rækkevidde dronte du går glip af, vil du få et X, og du naturligvis ikke ønsker at spilde disse. Hvis du får 6, er spillet slut.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6060 gange online. Ranking 3617 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 4 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6060 gange
Dronte Jagt

Ved afslutningen af spillet kan du indtaste dit navn og du vil se, hvor du står over for alle de andre dodo jægere. Hvis spillet ikke kører så glat som du gerne vil, kan du ændre kvaliteten ved at klikke Q bogstav i øverste venstre hjørne, eller ved at trykke på Q-tasten på dit keyboard. Øge din score ved at ramme alle de Dronten i træk uden at gå glip af dem. Den Dronten vil ændre retning pludseligt, så hold øje med deres bevægelser. Dronten kan gå bag skyerne og andre forhindringer, så vær sikker på at du ved, hvor de er. På sindssyg vanskelighed, du kun har ét skud til hver dronte, så vær omhyggelig med ikke at spilde ammunition.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Dronte Jagt til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Dronte Jagt. Og husk det er et gratis spil kaldet Dronte Jagt, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Dronte Jagt er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Dronte Jagt, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Dronte Jagt
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25350 stemmer
Spillet
205044
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8394 stemmer
Spillet
137327
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8138 stemmer
Spillet
81307
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.