Gratis Spil

Dyr Quiz

Spillet om dyr

Dyr quiz

Dyr Quiz Bedømmelse: 6/10

Dyr quiz spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spil en meget venlige dyr venter på dig. Denne gratis spil består af en konkurrence med flere tests, hvor du skal være adræt med computermus. Du skal have en god sigte og være hurtig klikke. Instruktionerne vises i hver test på det sprog, du vælger, før du begynder at spille. Hav det sjovt med disse nuttede dyr og består prøverne, de giver dig.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9038 gange online. Ranking 2565 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 50 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9038 gange
Dyr Quiz

Dyr contest søde og nuttede. Du vil se mange bjørne og kaniner i alle farver, stil og sjov barn. Gennemfør alle niveauer i den kortest mulige tid.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Dyr Quiz til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Dyr Quiz. Og husk det er et gratis spil kaldet Dyr Quiz, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Dyr Quiz er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Dyr Quiz, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Dyr Quiz
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25356 stemmer
Spillet
205287
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8396 stemmer
Spillet
137522
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8144 stemmer
Spillet
81506
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.