Gratis Spil

Egern Sprængning

Spillet om dyr

Egern sprængning

Egern Sprængning Bedømmelse: 4/10

Egern sprængning spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette gratis spil handler om sprængning et egern. Skyd dine egern ud af en kanon for at indsamle alle de nødder, som du kan. Saml stjerner, eller ramte fugle og skjulte onde for at øge din score. Du kan fange ham i brand for at rydde ud i bestyrelsen i ét skud. Pisk målscoren til at låse op for flere niveauer og fremskridt. Den indeholder 40 niveauer, bonus runder, mini-spil, 6 slags nødder, 7 forskellige slags vægge og strukturer, der kan tilpasses egern, medaljer og meget, meget, mere.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 8446 gange online. Ranking 2620 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 140 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 8446 gange
Egern Sprængning

egern, kanon, kanonkugler,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Egern Sprængning til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Egern Sprængning. Og husk det er et gratis spil kaldet Egern Sprængning, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Egern Sprængning er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Egern Sprængning, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Egern Sprængning
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25350 stemmer
Spillet
205044
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8394 stemmer
Spillet
137327
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8138 stemmer
Spillet
81307
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.