Gratis Spil

Fisk Faldende Fisk

Spillet om dyr

Fisk faldende fisk

Fisk Faldende Fisk Bedømmelse: 6/10

Fisk faldende fisk spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette gratis online spil er meget simpelt. Alt du skal gøre er at flytte en kat fra venstre til højre. Katten vil holde en rede, og det sted, bevæger sig fra venstre mod højre er at fange så mange fisk som du kan, da det vil falde fra oven, og det vil falde ved meget høje hastigheder. Der vil være masser af typer af fisk. Nogle af dem vil du endda nødt til at undgå, fordi de vil sandsynligvis bryde dit net, og så bliver du nødt til at købe en ny. Hvis dette sker, men du ikke har nogen penge til at købe en ny, så er spillet slut.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6507 gange online. Ranking 3560 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 10 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6507 gange
Fisk Faldende Fisk

Katten vil holde på at flytte, indtil det når en kant af skærmen, hvilket betyder, at du kun bliver nødt til at trykke på venstre eller højre pil en gang. Dette komplicerer spillet en lille smule, fordi fiskene vil holde får mindre og falder hurtigere. Prøv at gøre katten nå fisken, når den passerer linjen. De forskellige fisk, som du vil finde er minnows, karper, laks, ørreder, flyvende fisk, ål, søstjerner, klovn fisk, brugder, kuglefisk fisk, søheste, guld fisk, muslinger og rejer. De dårlige er Marlins, søpindsvin, skaller og sten.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Fisk Faldende Fisk til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Fisk Faldende Fisk. Og husk det er et gratis spil kaldet Fisk Faldende Fisk, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Fisk Faldende Fisk er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Fisk Faldende Fisk, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Fisk Faldende Fisk
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25356 stemmer
Spillet
205280
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8396 stemmer
Spillet
137517
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8144 stemmer
Spillet
81502
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.