Gratis Spil

Fisk Jagt Fugle

Spillet om dyr

Fisk jagt fugle

Fisk Jagt Fugle Bedømmelse: 8/10

Fisk jagt fugle spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis online spil, det eneste mål er at fange så mange fugle som du kan, for at score så mange point som du kan. For at flytte den lille fisk, bruge piletasterne på dit tastatur. Se ud for de større fisk, de vil æde dig, så snart de rører dig, så husk du altid svømme hurtigere end dem. Når du hopper ud af overfladen, så husk ikke at lande på øen, eller du vil dø. Samt hvis du lader større fisk spiser dig. Hop igennem ringene og ramte lilla bolde til bonusser.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 5900 gange online. Ranking 3585 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 8.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Bedømmelse baseret på 4 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 5900 gange
Fisk Jagt Fugle

Tricket er at svømme i cirkler rundt på øen for at få fuglene hurtigere. At score endnu flere point, så prøv at hoppe gennem ringe, når du ser dem, eller fange mere end en fugl på en gang. Du vil spille som en lille sulten fisk, der er i stand til at hoppe meget højt, så du bliver nødt til at drage fordel af sine evner til at fange fuglene. Hvis du ser en lilla kugle, fanger det, at udføre akrobatiske stunts, når du hopper ud af overfladen, hvilket vil give dig flere point.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Fisk Jagt Fugle til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Fisk Jagt Fugle. Og husk det er et gratis spil kaldet Fisk Jagt Fugle, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Fisk Jagt Fugle er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Fisk Jagt Fugle, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Fisk Jagt Fugle
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25356 stemmer
Spillet
205287
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8396 stemmer
Spillet
137522
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8144 stemmer
Spillet
81506
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.