Gratis Spil

Frøen Flyve Spise

Spillet om dyr

Frøen flyve spise

Frøen Flyve Spise Bedømmelse: 7/10

Frøen flyve spise spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hjælp frøen i dette på linje spil, der vil spise alle de fluer i hvert niveau. For at gøre dette, kan du starte din tunge til at fange dem, eller holde sig til ting, og du kan også springe til at bevæge sig rundt på scenen. Når du bliver fanget alle de fluer du gå til det næste niveau. Du bliver nødt til at tænke lidt mere på hvert niveau, men hvis du har problemer presse.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 18079 gange online. Ranking 1204 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 1032 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 18079 gange
Frøen Flyve Spise

Gratis på linje spil om en frø fange fluer med tungen. I naturen er der frøer og tudser fodret med sin tunge, der er dækket med en klæbrig stof, der bruges til at fange de insekter, de lever af.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Frøen Flyve Spise til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Frøen Flyve Spise. Og husk det er et gratis spil kaldet Frøen Flyve Spise, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Frøen Flyve Spise er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Frøen Flyve Spise, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Frøen Flyve Spise
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25350 stemmer
Spillet
205044
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8394 stemmer
Spillet
137327
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8138 stemmer
Spillet
81307
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.