Gratis Spil

Hamster Bold

Spillet om dyr

Hamster bold

Hamster Bold Bedømmelse: 6/10

Hamster bold spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Harry var nyder en lille tur rundt i haven i hans hamster bold, men nu den onde kat har ham fanget og bliver hans grimme tjenere til at angribe! Kan du få Harry sikkert gennem enden? Hop på toppen af ​​fjender til squash dem, og gøre det på dem alle for at få koden til at åbne låsen og komme til næste niveau. Hvis Harry løber tør for energi, er det game over, så hold øje med mad at erstatte det. Brug kortet til at finde skurkene og fødevarer. Du scorer punkt for at dræbe skurkene, hoppende på toppen af ​​paddehatte og crashe en poop. Du mister point for knuseanlæg og anvender fødevarer.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7158 gange online. Ranking 3279 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 24 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7158 gange
Hamster Bold

De hamstere er meget sød gnavere som alle mener, de er sjove. En hamster spil, som du vil have en masse sjov, ikke kun med spillet, men med de nuttede hamstere også.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Hamster Bold til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Hamster Bold. Og husk det er et gratis spil kaldet Hamster Bold, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Hamster Bold er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Hamster Bold, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Hamster Bold
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25356 stemmer
Spillet
205280
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8396 stemmer
Spillet
137517
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8144 stemmer
Spillet
81502
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.