Gratis Spil

Hår bolde

Spillet om dyr

Hår bolde

Hår bolde Bedømmelse: 10/10

Hår bolde spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Nogle dyr formet som hår bolde af farver besætte dit område, du har til at rulle dem for at få dem væk fra din plæne. Gør håret kugleleje i en retning og ramte den anden til at forlade kun én. Boldene roterer i én retning, og du nødt til at få, så kun én. Det er en let spil af dygtighed, at alle børn kan lege. Det er nemt og sjovt. Funny hår bolde farver er for jorden og er nødt til at smide dem alle ud. Sikker på at du får, og tilbringe en god tid med det.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7089 gange online. Ranking 3523 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 10.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Bedømmelse baseret på 8 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7089 gange
Hår bolde

Flyt kugler af hår farver for feltet til at forsvinde. Du er nødt til at slå hinanden til at rulle og væk fra skærmen. Landet er et skakternet med firkanter og bevæge sig i én retning. Rammer en farvet kugle til at vende om og forlade banen. Hver enkelt er en anden farve, som rød, blå, lilla eller grøn. Når der er et slag, indtager en plads ved siden af ​​den anden, og den næste. Et spil af dygtighed, sjovt og underholdende at have en god tid. Lidt intellektuel udfordring at følge retningen af ​​hver af de små pelsdyr.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Hår bolde til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Hår bolde. Og husk det er et gratis spil kaldet Hår bolde, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Hår bolde er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Hår bolde, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Hår bolde
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25356 stemmer
Spillet
205280
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8396 stemmer
Spillet
137517
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8144 stemmer
Spillet
81502
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.