Gratis Spil

Insekt Krig

Spillet om dyr

Insekt krig

Insekt Krig Bedømmelse: 5/10

Insekt krig spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Et gratis på linje spil, hvor du skal kæmpe mod en anden koloni af insekter, for kontrol af ledige reder. Send din larver til tomme reder, og sprede dine enheder, og derefter tage på en rede besat af en fjende til at tage kontrol over alle reder. Du skal gå flytte din larver har reder mest dem, der har brug for flere enheder, især de nye reder som fanger. En krig af insekter venter i denne blitz spil.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9209 gange online. Ranking 2390 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 120 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9209 gange
Insekt Krig

Dette spil blande insekter med erobringen og strategispil, med et meget simpelt spil, men ganske underholdende. Hurtige myrer, biller stærke, alt kæmpe denne krig med insekter.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Insekt Krig til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Insekt Krig. Og husk det er et gratis spil kaldet Insekt Krig, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Insekt Krig er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Insekt Krig, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Insekt Krig
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25356 stemmer
Spillet
205272
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8396 stemmer
Spillet
137511
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8144 stemmer
Spillet
81498
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.