Gratis Spil

Kanin mod Mutante Grøntsager

Spillet om dyr

Kanin mod mutante grøntsager

Kanin mod Mutante Grøntsager Bedømmelse: 7/10

Kanin mod mutante grøntsager spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spil en modig kanin skal vende det alene mod en stor hær af muterede grøntsager, der vil forsøge at dræbe den. Men for at andre dyr er på deres side, og fuglene vil falde våben, som du vil møde lettere til grøntsager. Flyt kanin med piletasterne og angribe og skyde med mellemrumstasten i denne sjove gratis blitz spil.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 15677 gange online. Ranking 1416 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 1262 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 15677 gange
Kanin mod Mutante Grøntsager

Kanin kampspil myrdet grøntsager, frugter og grøntsager mutanter angribe en kanin, der bliver forsvaret med en træplade og kanoner, der bringer kragerne.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Kanin mod Mutante Grøntsager til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Kanin mod Mutante Grøntsager. Og husk det er et gratis spil kaldet Kanin mod Mutante Grøntsager, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Kanin mod Mutante Grøntsager er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Kanin mod Mutante Grøntsager, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Kanin mod Mutante Grøntsager
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25350 stemmer
Spillet
205041
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8394 stemmer
Spillet
137325
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8138 stemmer
Spillet
81304
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.