Gratis Spil

Kylling Springer

Spillet om dyr

Kylling springer

Kylling Springer Bedømmelse: 8/10

Kylling springer spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette gratis på linie spil handler om at gøre kyllingen hoppe og undgå forhindringer. Der er tre kylling i denne færdighed spil, og hver enkelt af dem ønsker at spise. Hop over forhindringer og indsamle de æg og de ​​små orme. Hvis du ikke gør det, mister du et hjerte, og hvis du løber tør for hjerter, vil du tabe! Bare bruge musen til at clic og kylling vil springe. Det vil også langsomt bevæge hvor den peger.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 8123 gange online. Ranking 2753 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 8.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Bedømmelse baseret på 36 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 8123 gange
Kylling Springer

Som en af ​​de mest almindelige og udbredte husdyr, er der flere kyllinger i verden end andre arter af fugle. Mennesker holder kyllinger primært som en kilde til mad, indtager både deres kød og deres æg. Vidste du, at mennesker de første tamme kyllinger af indisk oprindelse med henblik på hanekampe?

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Kylling Springer til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Kylling Springer. Og husk det er et gratis spil kaldet Kylling Springer, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Kylling Springer er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Kylling Springer, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Kylling Springer
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25356 stemmer
Spillet
205280
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8396 stemmer
Spillet
137517
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8144 stemmer
Spillet
81502
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.