Gratis Spil

Morder Killing

Spillet om dyr

Morder killing

Morder Killing Bedømmelse: 5/10

Morder killing spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis online spil, vil du spille som en sød killing. Når du starter, vil du blive givet 2 minutter til at dræbe så mange mus og hamstere som du kan. Hver dræbe giver dig tilbage en lille mængde af tid. Kom drab hurtigt efter hinanden vil øge din multiplikator. Dræb det nødvendige antal fjender, før tiden løber ud for at holde spille. Brug piletasterne til at flytte, og bruge rummet bar kombineret med piletasterne til at udføre specielle bevægelser.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6261 gange online. Ranking 3525 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 12 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6261 gange
Morder Killing

Brug piletasterne til at flytte, men når du bruger dem i kombination med den plads bar, ender du udfører en speciel flytte, der kan hjælpe dig. Især når du er omgivet af hamstere, og du ikke ved, hvor de skal gå. Bruge venstre og højre taster i kombination med den plads bar for at udføre en tankestreg. Brug pil op-tasten og mellemrumstasten til at bruge tornado. Brug ned-tasten og mellemrumstasten til at bruge vinkelsliberen. Hvis du bruger rummet bar i luften, vil du udføre en super-dash.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Morder Killing til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Morder Killing. Og husk det er et gratis spil kaldet Morder Killing, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Morder Killing er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Morder Killing, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Morder Killing
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25350 stemmer
Spillet
205041
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8394 stemmer
Spillet
137325
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8138 stemmer
Spillet
81304
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.