Gratis Spil

Omsorg for en Sæl

Spillet om dyr

Omsorg for en sæl

Omsorg for en Sæl Bedømmelse: 8/10

Omsorg for en sæl spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spil er du nødt til at tage sig af en yndig sæl. Det er sjældent at have en sæl som kæledyr, i denne blitz spil, du kan opleve. Styring af computermus, skal du rense det ved hjælp af pensel, en slange og et håndklæde, også fodre og klæde hende op. Følg anvisningerne på omsorgsperson for hvad man skal gøre på alle tidspunkter, og du har en pæn og glad sæl. Når du er færdig vil du se udseendet af din sæl, og se score, der giver din plejer.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9835 gange online. Ranking 2140 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 8.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Bedømmelse baseret på 92 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9835 gange
Omsorg for en Sæl

Sæler brug for masser af pleje, og er meget sart, så det bedste sted, det kan leve i frihed, eller i zoologiske haver, fordi i dem, at de er levested karakteristika, sæler har brug for. Derudover er der mange tricks læring sjov og leg med deres trænere.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Omsorg for en Sæl til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Omsorg for en Sæl. Og husk det er et gratis spil kaldet Omsorg for en Sæl, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Omsorg for en Sæl er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Omsorg for en Sæl, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Omsorg for en Sæl
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25356 stemmer
Spillet
205287
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8396 stemmer
Spillet
137522
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8144 stemmer
Spillet
81506
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.