Gratis Spil

Plads Kat Copter

Spillet om dyr

Plads kat copter

Plads Kat Copter Bedømmelse: 7/10

Plads kat copter spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Din plads kat har sat sig fast i en hule, og du skal kontrollere sin jet pakke til at køre det i sikkerhed. Alt du skal gøre er clic og hold et sted på skærmen for at flytte din kat op, og slip for at gå ned. Undgå klipper og vægge i hulen, men indsamle så mange mønter som du kan. Hvor langt ned i hulen kan du gøre det?

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6539 gange online. Ranking 3336 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 14 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6539 gange
Plads Kat Copter

Dette er en klassisk copter spil, bortset helikopteren er en kat nu. At spille det, skal du holde knappen for at holde helikopter i luften. Hvis du slipper, vil helikopteren frit fald. Hvis du holder knappen for lang, vil den flyve for højt og ramte toppen af ​​hulen. Så prøv med at nå balance og flyve din helikopter til sikkerhed.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Plads Kat Copter til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Plads Kat Copter. Og husk det er et gratis spil kaldet Plads Kat Copter, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Plads Kat Copter er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Plads Kat Copter, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Plads Kat Copter
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25350 stemmer
Spillet
205041
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8394 stemmer
Spillet
137325
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8138 stemmer
Spillet
81304
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.