Gratis Spil

Run Dino, køre

Spillet om dyr

Run dino, køre

Run Dino, køre Bedømmelse: 6/10

Run dino, køre spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Måske ikke et spil, der tiltrækker opmærksomhed for sine grafik, der minder om videospil fra 80'erne, men Run Dino, løb er bemærkelsesværdigt for den hastighed, du kører dinosaur i Jurassic katastrofe. Du kan tilpasse din dinosaur, og du beskæftige sig med pile, bare inviterer dig til at spille, og du bare opdage de overnaturlige evner, der har denne dinosaur, måske adrenalin før øjeblikkelig død foretager hoppe, flyve, køre Fashion det gør. Skynd dig at passere skærmen før den store meteorit falder og ødelægge din verden.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 5817 gange online. Ranking 3679 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 22 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 5817 gange
Run Dino, køre

Har vist adrenalin hastighed disse spil, vil du elske den måde, de spiller, den måde, de kører dinosaur, hans måde at hoppe. Grafikken i firserne opvejes af hastigheden af ​​bevægelsen. Pas pitten, hvor du kan slippe dinosaur, og at han vil dø begravet af faldende klipper faldende meteorit.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Run Dino, køre til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Run Dino, køre. Og husk det er et gratis spil kaldet Run Dino, køre, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Run Dino, køre er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Run Dino, køre, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Run Dino, køre
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25350 stemmer
Spillet
205044
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8394 stemmer
Spillet
137327
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8138 stemmer
Spillet
81307
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.