Gratis Spil

Saml Gulerødder

Spillet om dyr

Saml gulerødder

Saml Gulerødder Bedømmelse: 6/10

Saml gulerødder spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette gratis på linie spil handler om en meget følsom kanin, der skal få alle de gulerødder fra minefelt. Dens specielle evner er til at opdage de miner med sin radar. Brug dette for at undgå miner og fjender. Vær hurtig, smart og heldig for at få alle de guldmedaljer til rådighed. WASD eller piletasterne eller musen vil flytte bunny. Hold mellemrumstasten til at sigte, slip mellemrumstasten for at kaste gulerødder. Hold Crtl at sigte, slip Ctrl for at skyde (du bruge et særligt briller for det).

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7802 gange online. Ranking 3002 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 22 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7802 gange
Saml Gulerødder

Kaniner er små pattedyr findes i masser af dele af verden. Kaniner lever i grupper, og deres levesteder omfatter enge, skove, skove, overdrev, ørkener og vådområder. Den kanin lange ører (som kan være mere end 10 cm) er nok til påvisning af rovdyr.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Saml Gulerødder til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Saml Gulerødder. Og husk det er et gratis spil kaldet Saml Gulerødder, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Saml Gulerødder er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Saml Gulerødder, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Saml Gulerødder
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25356 stemmer
Spillet
205272
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8396 stemmer
Spillet
137511
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8144 stemmer
Spillet
81498
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.