Gratis Spil

spartansk kattefamilien

Spillet om dyr

Spartansk kattefamilien

Spartansk kattefamilien Bedømmelse: 8/10

Spartansk kattefamilien spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil styrer du Leonidas, en løve i Sparta, lederen af ​​de spartanske soldater. Du skal kaste spyd dygtigt gevindskæring leder af krybdyr, der angriber byen. Leonidas er mester og konge af Sparta, og hans spyd kan dræbe dem.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 4763 gange online. Ranking 3702 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 8.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Bedømmelse baseret på 2 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 4763 gange
spartansk kattefamilien

At skyde spyd, bør du pege computermus. Jo længere du klikker vil have dit skud stærkere. Du skal overveje lignelsen, der vil spyd efter kast til fjender. Bounces off skjolde og undgå at give borgerne.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet spartansk kattefamilien til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet spartansk kattefamilien. Og husk det er et gratis spil kaldet spartansk kattefamilien, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil spartansk kattefamilien er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet spartansk kattefamilien, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

spartansk kattefamilien
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25350 stemmer
Spillet
203761
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8394 stemmer
Spillet
136073
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8138 stemmer
Spillet
80012
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.