Gratis Spil

Spiser Insekter

Spillet om dyr

Spiser insekter

Spiser Insekter Bedømmelse: 5/10

Spiser insekter spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil, er du en kamæleon behov for at spise insekter. For at spille du vil bruge din tunge, du nødt til at pege med musen og klik for at sparke tungen mod dyr. Du er nødt til at være forsigtig, fordi du kun har ti forsøg på hvert niveau. Fange så mange fejl, som du kan for at passere niveau og vinde spillet. Der er forskellige typer af dyr, farver og størrelser, og hver har en anden karakter. Fang fluer og hvepse og optjene point.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 15002 gange online. Ranking 1318 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 600 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 15002 gange
Spiser Insekter

Skydespil. En kamæleon har at fodre på fluer. For at starte spillet skal du nødt til at gøre at fange fluer. Brug musen som en kontrol til at sigte og skyde vildt mod insekter. Du er nødt til at fange så mange bugs at få flere point. Insekter flyve ind i natten, og du nødt til at afslutte så mange af dem. Du har ti forsøg med tungen på alle niveauer.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Spiser Insekter til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Spiser Insekter. Og husk det er et gratis spil kaldet Spiser Insekter, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Spiser Insekter er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Spiser Insekter, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Spiser Insekter
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25350 stemmer
Spillet
205044
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8394 stemmer
Spillet
137327
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8138 stemmer
Spillet
81307
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.