Gratis Spil

Squash Flyver

Spillet om dyr

Squash flyver

Squash Flyver Bedømmelse: 8/10

Squash flyver spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette gratis på linie spil er meget simpelt. Alt du skal gøre er at sigte med musen, så fluen fluesmækker er på toppen af ​​de nærmer fluer, og klik derefter for at squash fluerne. Dræb så mange fluer som du kan gemme lækker pie. Lad os se, hvem der får det, du eller fluerne!

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7607 gange online. Ranking 3025 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 8.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Bedømmelse baseret på 22 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7607 gange
Squash Flyver

Den flue er den mest udbredte af alle indenlandske fluer, tegner sig for omkring 91% af alle fluer i humane boliger, og faktisk en af de mest udbredte insekter findes over hele verden. Det betragtes som en skadedyr, som kan bære alvorlige sygdomme.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Squash Flyver til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Squash Flyver. Og husk det er et gratis spil kaldet Squash Flyver, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Squash Flyver er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Squash Flyver, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Squash Flyver
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25350 stemmer
Spillet
205044
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8394 stemmer
Spillet
137327
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8138 stemmer
Spillet
81307
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.