Gratis Spil

Start Pingviner

Spillet om dyr

Start pingviner

Start Pingviner Bedømmelse: 6/10

Start pingviner spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Disse pingviner er vanvittigt! De har evnen til at fremdrive sig til en meget høj højde, ligesom hvis de var raketter! Målet i spillet er at gøre dem gå så højt som de kan, så det første, du nødt til at starte dem ved at klikke på dem. Når de er oppe i luften, du er nødt til at være forsigtig med ikke at tabe dem, og for at holde klikke på dem, så de kan holde vinde højde. I det øjeblik du går glip af et klik, er spillet slut!

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7447 gange online. Ranking 3189 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 40 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7447 gange
Start Pingviner

Pingviner er en art af flyvende havfugle, der er fordelt kun i den sydlige halvkugle, specielt i høje breddegrader, ligesom Sydpolen.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Start Pingviner til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Start Pingviner. Og husk det er et gratis spil kaldet Start Pingviner, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Start Pingviner er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Start Pingviner, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Start Pingviner
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25350 stemmer
Spillet
205041
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8394 stemmer
Spillet
137325
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8138 stemmer
Spillet
81304
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.