Gratis Spil

Super Mus 3D

Spillet om dyr

Super mus 3d

Super Mus 3D Bedømmelse: 7/10

Super mus 3d spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spil i 3D, skal du redde din kæreste fanget i Mus by. Deres mål er at flyve gennem byen og redde hende igen for et ekstra liv i belønning. Se for bygninger eller noget andet, som du flyver - rammer dem gør ondt. Prøv at afhente super leder mønter, der flyder forskellige steder i spillet, fordi de vil give dig bonuspoint!

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6630 gange online. Ranking 3371 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 18 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6630 gange
Super Mus 3D

Vigtigst er det, sparer hende bliver mere kritisk, som du fremskridt gennem niveauerne, så du skal flyve meget hurtigere hver gang. Du skal bruge en rolig hånd og et stærkt hjerte.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Super Mus 3D til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Super Mus 3D. Og husk det er et gratis spil kaldet Super Mus 3D, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Super Mus 3D er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Super Mus 3D, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Super Mus 3D
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25350 stemmer
Spillet
205041
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8394 stemmer
Spillet
137325
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8138 stemmer
Spillet
81304
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.