Gratis Spil

Trækfuglene

Spillet om dyr

Trækfuglene

Trækfuglene Bedømmelse: 8/10

Trækfuglene spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette er et spil om en flok af trækfugle tabt i tid. Mens flyver hjemad, de flok strejfer kursafvigelse i Bermuda Trekanten. Pludselig bliver fuglene trukket ind i en hvirvel, slynget gennem et ormehul, og tabte i tiden. Da spillerne fremskridt gennem multi-kapitlet historie, finder de selv tabte i steder som istid i løbet af de sidste meteorsværme, der dræbte dinosaurerne, den hellscape af en post-apokalyptisk fremtid, hvor mennesket kæmper mod maskinen, højvande i industrielle tidsalder, hvor kulfyrede møller udslette solen, Kina under Han-dynastiet og fremkomsten af ​​fyrværkeri, det mytologiske år fra antikkens Grækenland, og selv den vestlige forsiden af ​​første verdenskrig, hvor eksplosioner af sennepsgas og luftkamp fly gøre det næsten umuligt at gemme de brevduer, der fører over slagmarken. Det er op til dig at bruge din viden om flokken til at guide dine fugle sikkert hjem til ørkenen af nutidens Canada. Bevæg musen til at styre din flok væk fra fly, storme, gift, og andre dødelige forhindringer. Klik med musen for at ændre din flok leder. Tryk på mellemrumstasten for at pause spillet. Brug skill points på tilpasninger til forskellige fuglearter. Tilpas din flok adfærd ved at ændre hakkeorden. Har en blast!

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7346 gange online. Ranking 3121 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 8.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Bedømmelse baseret på 42 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7346 gange
Trækfuglene

I dette spil, har fugletrækket masser at gøre. Fugletræk er den regelmæssige sæsonudsving kørsel med mange arter af fugle. Imidlertid kunne den type spil er at overleve. Det vigtigste mål med disse overlevelse spil er blot at holde sig i live, at besejre fjender eller løse gåder kan være tilfældig. Nogle af de vigtigste elementer omfatter bevarelse af ressourcerne (for sundhed og ammunition, for eksempel), et fjendtligt miljø (typisk post-apokalyptisk eller overnaturlige).

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Trækfuglene til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Trækfuglene. Og husk det er et gratis spil kaldet Trækfuglene, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Trækfuglene er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Trækfuglene, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Trækfuglene
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25356 stemmer
Spillet
205272
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8396 stemmer
Spillet
137511
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8144 stemmer
Spillet
81498
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.