Gratis Spil

Væsler med Raketter

Spillet om dyr

Væsler med raketter

Væsler med Raketter Bedømmelse: 2/10

Væsler med raketter spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis online spil, målet er at lancere væsler i målene i hvert niveau. Klik og hold musen for at justere vinklen og tvinge til at lancere væsel med en raket. Kast den til vægge, loft eller gulv for at nå vanskelige områder. Forsøge at holde væslet så tæt på midten af ​​målet som muligt. Mød eller overstige det niveau pari at gå videre til det næste niveau. For at få maksimal ildkraft, skal du tid det så du starte væsel når pilen er så stort som muligt. Eksperimentere med forskellige vinkler for at ramt vanskelige mål. Gå til niveau vælge skærmen mellem niveauer for at se et kort over det næste niveau.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6158 gange online. Ranking 3599 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 2.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Bedømmelse baseret på 2 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6158 gange
Væsler med Raketter

Bare smide væsler på målene i hvert niveau. Hold museknappen nede for at justere vinklen, hvor du vil smide den væsel, og at justere styrken, hvor raketten vil blive kastet. Raketten vil hoppe fra væggene, malet, loft, og alt, så drage fordel af dette for at nå dit mål. Målet score vil blive vist i øverste højre hjørne af skærmen. Du bliver nødt til at score mindst, at for at gå videre til næste niveau. Hvis du finder et lille mål, forsøge at nå det, fordi scoren belønning er sindssyg.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Væsler med Raketter til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Væsler med Raketter. Og husk det er et gratis spil kaldet Væsler med Raketter, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Væsler med Raketter er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Væsler med Raketter, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Væsler med Raketter
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25356 stemmer
Spillet
205272
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8396 stemmer
Spillet
137511
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8144 stemmer
Spillet
81498
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.