Gratis Spil

Virtuelle Killing

Spillet om dyr

Virtuelle killing

Virtuelle Killing Bedømmelse: 6/10

Virtuelle killing spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Vil du gerne have en kat som et kæledyr? Hvis du ikke kan få et reelt, i det mindste du kan tage sig af dette kitty hygiejne. Du kan tale om din mikrofon tilsluttet computeren, giver det en god bad, tørre pels ved hjælp af tørretumbler, rene tænder og strøg killing på forskellige kropsdele. Denne yndig appelsin kat kommer til din computer med denne virtuelle kæledyr spil.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 14228 gange online. Ranking 1418 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 906 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 14228 gange
Virtuelle Killing

Flash spil virtuel kat pleje. Spil virtuelle på linje kæledyr, en killing, kan du vaske, tørre sit hår eller børste sine tænder. Caress denne kat som din egen virtuelle kæledyr. Han vil altid blive venter på dig på vores hjemmeside, så du deltager ham når som helst.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Virtuelle Killing til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Dyr flash spil kaldet Virtuelle Killing. Og husk det er et gratis spil kaldet Virtuelle Killing, og det er forbundet med Dyr. Vores nye spil Virtuelle Killing er et af de bedste spil i Dyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Virtuelle Killing, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Virtuelle Killing
TILBAGE

Dyr mest spillede spil

Charlie de ænder SPILLE ►

Charlie de ænder

6
6 af 10 - 25356 stemmer
Spillet
205272
gange

Instruktioner: Prøv at nå slutningen af hvert niveau, indsamle mønter og diamanter. Du er nødt til at overvinde alle forhindringer. Hoppe på fjender du dræber. Platform spil, der byder på en cute and navngivne Charlie. Løbe og springe gennem niveauerne, grab våben og forsøger at overleve. Du er nødt til at gå en skov, hvor dyr har til at jage og angribe dig som frøer eller bier. Prøv de andre dyr ikke røre og komme til bunden af ​​skærmen. Saml alle de præmier, du ka ...

Tyr vs Ko SPILLE ►

Tyr vs ko

4
4 af 10 - 8396 stemmer
Spillet
137511
gange

Dyret efter eget valg (koen eller tyren) konkurrerer mod hinanden i et brød at spise konkurrence. Hjælp din contestant at vinde ved at klikke så hurtigt som du kan på den venstre knap på musen ...

Små Piranha SPILLE ►

Små piranha

6
6 af 10 - 8144 stemmer
Spillet
81498
gange

Du er en lille Piranha, men ikke for lang! Dit mål er at svømme rundt og spiser så mange små fisk som muligt med tiden udvikle sig til en enorm Piranha. Pas på ikke at blive fanget af større fisk, da de ikke vil have et problem at spise dig.