Gratis Spil

Beskyt appelsiner

Spillet om eventyr

Beskyt appelsiner

Beskyt appelsiner Bedømmelse: 7/10

Beskyt appelsiner spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Der er en verden fjendtlig over for appelsiner, og du er nødt til at beskytte disse frugterne af alle de farer, som truer dem. Du er nødt til at placere appelsiner på et sikkert sted og beskytte dem mod syreregn. Et spil med en tegneserie æstetisk at du er nødt til at beskytte appelsiner fra de skyer, drop sure dråber, der dræber appelsiner. Du er nødt til at beregne den bedste sted at tage eller hvordan man får frugt til et sikkert sted. Hvert niveau er mere kompliceret end den sidste. Brug musen til at placere frugt eller sørg for at de kommer til ham i stedet.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7184 gange online. Ranking 3510 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 68 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7184 gange
Beskyt appelsiner

Lev eventyr af beskyttelse til appelsiner, er disse frugter truet og dræbt af syre regn skyer, der falder dråber, der ødelægger. Du er nødt til at bære den orange frugt eller opbygge et sikkert tilflugtssted for dem. Med en æstetisk og sjov musik, du nødt til at gøre en serie af bevægelser til at opbygge et sikkert miljø for dem. Skyerne passerer hen over himlen og faldt syre regndråber, der er skadelige. Det ligner de æstetiske fuglevildt, men igen det er en sjov idé.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Beskyt appelsiner til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Eventyr flash spil kaldet Beskyt appelsiner. Og husk det er et gratis spil kaldet Beskyt appelsiner, og det er forbundet med Eventyr. Vores nye spil Beskyt appelsiner er et af de bedste spil i Eventyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Beskyt appelsiner, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Beskyt appelsiner
TILBAGE

Eventyr mest spillede spil

Sköldpaddix SPILLE ►

Sköldpaddix

6
6 af 10 - 13398 stemmer
Spillet
77753
gange

Sköldpaddix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Sköldpaddix anges ...

Bowja, den Ninja 2 SPILLE ►

Bowja, den ninja 2

6
6 af 10 - 10888 stemmer
Spillet
65147
gange

Bowja de Ninja er tilbage! Denne gang han er på en mission til at gribe de onde planer Abura (alias BIGMAN). Brug musen til at klikke på objekter og steder på skærmen for at fremskridt gennem spillet. Når din markør er en hvid pil ikon så du er fri til at gøre en bevægelse. Når din markør er et roterende røde pil, så er du nødt til at vente. Når din markør er en hånd-ikonet kan du klikke på den genstand eller sted, du peger på.

Ramayana SPILLE ►

Ramayana

6
6 af 10 - 4460 stemmer
Spillet
43423
gange

Dette spil er baseret på den episke Ramayana, hvor kongen Rama forsøger at bringe sin kone tilbage, da hun blev kidnappet af hendes bror Ravana. Rama skal indsamle tre ashtras (våben) til at dræbe Ravana og få hans hustru Sita tilbage. Instruktioner: Brug piletasterne til at flytte, den plads, bar for at hoppe og-tasten nede for at skyde.