Gratis Spil

Brandmænd

Spillet om eventyr

Brandmænd

Brandmænd Bedømmelse: 7/10

Brandmænd spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Spil, hvor brandfolk er nødt til at slukke en brand. Der var en brand, og du nødt til at gå med slangen til at slukke branden. Flames inde i husene, bygninger og gader. Du er nødt til at kontrollere vandtryk og retning for at nå alle de brande og slukke brande. Klik med musen til at styre retningen af vandstrålen fra slangen. Sluk alle de brande, inden tiden løber ud for at vinde.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 5459 gange online. Ranking 3608 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 34 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 5459 gange
Brandmænd

Brandmænd ankommer til brandstedet, brændende bygninger og har til at redde alle. I dette spil du er en af ​​de brandmænd fagfolk, der har brug for at afslutte hver enkelt af de udbrud, hvor flammerne er i eller ud af røgen. Ret slangen og ramte vandstrålen i den rigtige retning og på det rigtige vinkel, så vandet når hver af punkterne. Nogle gange er du nødt til at gøre det gennem vinduerne til inde våd møblerne.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Brandmænd til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Eventyr flash spil kaldet Brandmænd. Og husk det er et gratis spil kaldet Brandmænd, og det er forbundet med Eventyr. Vores nye spil Brandmænd er et af de bedste spil i Eventyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Brandmænd, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Brandmænd
TILBAGE

Eventyr mest spillede spil

Sköldpaddix SPILLE ►

Sköldpaddix

6
6 af 10 - 13398 stemmer
Spillet
77753
gange

Sköldpaddix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Sköldpaddix anges ...

Bowja, den Ninja 2 SPILLE ►

Bowja, den ninja 2

6
6 af 10 - 10888 stemmer
Spillet
65147
gange

Bowja de Ninja er tilbage! Denne gang han er på en mission til at gribe de onde planer Abura (alias BIGMAN). Brug musen til at klikke på objekter og steder på skærmen for at fremskridt gennem spillet. Når din markør er en hvid pil ikon så du er fri til at gøre en bevægelse. Når din markør er et roterende røde pil, så er du nødt til at vente. Når din markør er en hånd-ikonet kan du klikke på den genstand eller sted, du peger på.

Ramayana SPILLE ►

Ramayana

6
6 af 10 - 4460 stemmer
Spillet
43423
gange

Dette spil er baseret på den episke Ramayana, hvor kongen Rama forsøger at bringe sin kone tilbage, da hun blev kidnappet af hendes bror Ravana. Rama skal indsamle tre ashtras (våben) til at dræbe Ravana og få hans hustru Sita tilbage. Instruktioner: Brug piletasterne til at flytte, den plads, bar for at hoppe og-tasten nede for at skyde.