Gratis Spil

Bueskytte af rige

Spillet om eventyr

Bueskytte af rige

Bueskytte af rige Bedømmelse: 7/10

Bueskytte af rige spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Prinsessen er blevet kidnappet af en stor drage, og bueskytten skal besejre fjender for at redde hende. At flytte karakter kan du bruge piletasterne eller WASD nøgler. Med computermusen du bør sigte efter dine modstandere til at slå dem alle med dine pile.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6639 gange online. Ranking 3628 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 12 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6639 gange
Bueskytte af rige

I dette middelalderlige spil eventyr spil og RPG spil med blandede platforme og skydning. Den figur, du styrer, er en bueskytte, og i løbet af dit eventyr vil finde genstande og våben, som din karakter kan bruge. Hver gang du får et nyt element, så glem ikke at udstyre den.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Bueskytte af rige til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Eventyr flash spil kaldet Bueskytte af rige. Og husk det er et gratis spil kaldet Bueskytte af rige, og det er forbundet med Eventyr. Vores nye spil Bueskytte af rige er et af de bedste spil i Eventyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Bueskytte af rige, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Bueskytte af rige
TILBAGE

Eventyr mest spillede spil

Sköldpaddix SPILLE ►

Sköldpaddix

6
6 af 10 - 13398 stemmer
Spillet
77946
gange

Sköldpaddix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Sköldpaddix anges ...

Bowja, den Ninja 2 SPILLE ►

Bowja, den ninja 2

6
6 af 10 - 10888 stemmer
Spillet
65323
gange

Bowja de Ninja er tilbage! Denne gang han er på en mission til at gribe de onde planer Abura (alias BIGMAN). Brug musen til at klikke på objekter og steder på skærmen for at fremskridt gennem spillet. Når din markør er en hvid pil ikon så du er fri til at gøre en bevægelse. Når din markør er et roterende røde pil, så er du nødt til at vente. Når din markør er en hånd-ikonet kan du klikke på den genstand eller sted, du peger på.

Ramayana SPILLE ►

Ramayana

6
6 af 10 - 4460 stemmer
Spillet
43604
gange

Dette spil er baseret på den episke Ramayana, hvor kongen Rama forsøger at bringe sin kone tilbage, da hun blev kidnappet af hendes bror Ravana. Rama skal indsamle tre ashtras (våben) til at dræbe Ravana og få hans hustru Sita tilbage. Instruktioner: Brug piletasterne til at flytte, den plads, bar for at hoppe og-tasten nede for at skyde.