Gratis Spil

Bueskytte

Spillet om eventyr

Bueskytte

Bueskytte Bedømmelse: 7/10

Bueskytte spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Du er en kriger bueskytte, der skal beskytte slottet mod de forhistoriske mænd, der vil angribe dig. Vil skyde pile, genstand eller skydevåben mod dem for at stoppe dem. Et vanedannende og sjovt at kæmpe og action eventyr. Allerede Robin Hood, der kæmper mod fjender. Spil Kontrol: Brug musen til at sigte og klikke for at kaste eller skyde.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7994 gange online. Ranking 2895 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 20 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7994 gange
Bueskytte

Du er en modig kriger pansrede med 3 typer af våben. Udslyngede genstande, hård kontrol, høj skade og bruger strømmen til bar kastet. Iværksætte arrow, normal kontrol, lavt tab. Brug hurtig genindlæse. Kanoner, nem styring, medium skader. Brug lange genindlæse.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Bueskytte til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Eventyr flash spil kaldet Bueskytte. Og husk det er et gratis spil kaldet Bueskytte, og det er forbundet med Eventyr. Vores nye spil Bueskytte er et af de bedste spil i Eventyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Bueskytte, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Bueskytte
TILBAGE

Eventyr mest spillede spil

Sköldpaddix SPILLE ►

Sköldpaddix

6
6 af 10 - 13398 stemmer
Spillet
77951
gange

Sköldpaddix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Sköldpaddix anges ...

Bowja, den Ninja 2 SPILLE ►

Bowja, den ninja 2

6
6 af 10 - 10888 stemmer
Spillet
65325
gange

Bowja de Ninja er tilbage! Denne gang han er på en mission til at gribe de onde planer Abura (alias BIGMAN). Brug musen til at klikke på objekter og steder på skærmen for at fremskridt gennem spillet. Når din markør er en hvid pil ikon så du er fri til at gøre en bevægelse. Når din markør er et roterende røde pil, så er du nødt til at vente. Når din markør er en hånd-ikonet kan du klikke på den genstand eller sted, du peger på.

Ramayana SPILLE ►

Ramayana

6
6 af 10 - 4460 stemmer
Spillet
43609
gange

Dette spil er baseret på den episke Ramayana, hvor kongen Rama forsøger at bringe sin kone tilbage, da hun blev kidnappet af hendes bror Ravana. Rama skal indsamle tre ashtras (våben) til at dræbe Ravana og få hans hustru Sita tilbage. Instruktioner: Brug piletasterne til at flytte, den plads, bar for at hoppe og-tasten nede for at skyde.