Gratis Spil

elektrisk dreng

Spillet om eventyr

Elektrisk dreng

Elektrisk dreng Bedømmelse: 3/10

Elektrisk dreng spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne lyshåret dreng har elektriske kræfter, og han stjerner i denne grafisk eventyr. Til at styre spillet behøver du kun din computermus. Du skal klikke på de emner, du ser på scenen, og du skal rydde vejen for hovedpersonen. Når du tror, ​​at fyren kan gå gennem det niveau uden problemer, skal du klikke på ham og han vil begynde at gå til det næste niveau. Gennem dette spil er du nødt til at se ud i alle detaljer, løse gåder og gåder og ansigt fjender og stadig kraftigere robotter.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6391 gange online. Ranking 3625 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 3.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Bedømmelse baseret på 8 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6391 gange
elektrisk dreng

I grafisk adventure spil bør du altid være meget opmærksom på alle de elementer, der omgiver os. Alt kan være et nyttigt redskab til at nå vores mål. Du har også til at løse nogle gåder for at låse døre og flytte. Denne genre af videospil blev populær i årtier af 80\'erne og 90\'erne. I disse år dukkede mange computer spil af denne genre, og de var meget vanedannende spil, der er tvunget til at tænke.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet elektrisk dreng til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Eventyr flash spil kaldet elektrisk dreng. Og husk det er et gratis spil kaldet elektrisk dreng, og det er forbundet med Eventyr. Vores nye spil elektrisk dreng er et af de bedste spil i Eventyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet elektrisk dreng, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

elektrisk dreng
TILBAGE

Eventyr mest spillede spil

Sköldpaddix SPILLE ►

Sköldpaddix

6
6 af 10 - 13398 stemmer
Spillet
77753
gange

Sköldpaddix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Sköldpaddix anges ...

Bowja, den Ninja 2 SPILLE ►

Bowja, den ninja 2

6
6 af 10 - 10888 stemmer
Spillet
65147
gange

Bowja de Ninja er tilbage! Denne gang han er på en mission til at gribe de onde planer Abura (alias BIGMAN). Brug musen til at klikke på objekter og steder på skærmen for at fremskridt gennem spillet. Når din markør er en hvid pil ikon så du er fri til at gøre en bevægelse. Når din markør er et roterende røde pil, så er du nødt til at vente. Når din markør er en hånd-ikonet kan du klikke på den genstand eller sted, du peger på.

Ramayana SPILLE ►

Ramayana

6
6 af 10 - 4460 stemmer
Spillet
43423
gange

Dette spil er baseret på den episke Ramayana, hvor kongen Rama forsøger at bringe sin kone tilbage, da hun blev kidnappet af hendes bror Ravana. Rama skal indsamle tre ashtras (våben) til at dræbe Ravana og få hans hustru Sita tilbage. Instruktioner: Brug piletasterne til at flytte, den plads, bar for at hoppe og-tasten nede for at skyde.