Gratis Spil

klippe snoren af galgen

Spillet om eventyr

Klippe snoren af galgen

Klippe snoren af galgen Bedømmelse: 5/10

Klippe snoren af galgen spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Bevis dit mål med bue, som du er nødt til at skære rebet af galgen, hvor er dine venner med et skud med pil uden at såre dem. Du er nødt til at sigte bue og skyde pilen i retning og den kraft, der kræves for at skære rebet holder dem. Du er nødt til at være forsigtig med ikke at såre dine venner med pile, tre slag de dør. Du kan bruge din pistol til at dræbe bødlerne, der ser galgen. Du har en begrænset tid til hver skærm. Befri dine venner og vise din mål med bue og pil.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7084 gange online. Ranking 3528 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 32 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7084 gange
klippe snoren af galgen

Spil af dygtighed og nøjagtighed, hvor du bruger stævnen. Du er nødt til at sigte præcist og beregne retning og styrke nødvendig god. Du er nødt til at skære rebet, der hænger, hvor dine venner er. Du kan bruge våben til at dræbe bødlerne have din fængslede venner. Skær rebene før kvælende, du har en begrænset tid til at passere hvert skærmbillede. Du er nødt til at frigøre dine venner, før de drukner. Der er en frist til at gå hvert niveau, og at alle tegn er uskadte.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet klippe snoren af galgen til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Eventyr flash spil kaldet klippe snoren af galgen. Og husk det er et gratis spil kaldet klippe snoren af galgen, og det er forbundet med Eventyr. Vores nye spil klippe snoren af galgen er et af de bedste spil i Eventyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet klippe snoren af galgen, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

klippe snoren af galgen
TILBAGE

Eventyr mest spillede spil

Sköldpaddix SPILLE ►

Sköldpaddix

6
6 af 10 - 13398 stemmer
Spillet
77946
gange

Sköldpaddix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Sköldpaddix anges ...

Bowja, den Ninja 2 SPILLE ►

Bowja, den ninja 2

6
6 af 10 - 10888 stemmer
Spillet
65323
gange

Bowja de Ninja er tilbage! Denne gang han er på en mission til at gribe de onde planer Abura (alias BIGMAN). Brug musen til at klikke på objekter og steder på skærmen for at fremskridt gennem spillet. Når din markør er en hvid pil ikon så du er fri til at gøre en bevægelse. Når din markør er et roterende røde pil, så er du nødt til at vente. Når din markør er en hånd-ikonet kan du klikke på den genstand eller sted, du peger på.

Ramayana SPILLE ►

Ramayana

6
6 af 10 - 4460 stemmer
Spillet
43604
gange

Dette spil er baseret på den episke Ramayana, hvor kongen Rama forsøger at bringe sin kone tilbage, da hun blev kidnappet af hendes bror Ravana. Rama skal indsamle tre ashtras (våben) til at dræbe Ravana og få hans hustru Sita tilbage. Instruktioner: Brug piletasterne til at flytte, den plads, bar for at hoppe og-tasten nede for at skyde.