Gratis Spil

labyrint af døre

Spillet om eventyr

Labyrint af døre

Labyrint af døre Bedømmelse: 10/10

Labyrint af døre spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Åbn dørene af slottet til at gå den vej, der fører dig til prinsessen. Du skal gå åbne døre til at indsamle genstande, der giver dig mulighed for at overvinde forhindringer i vejen. Dræb monstre med penge eller genstande, der går indsamler på vejen til at nå længst. En prins på at redde prinsessen.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6457 gange online. Ranking 3654 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 10.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Bedømmelse baseret på 2 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6457 gange
labyrint af døre

Et spil hvor du er nødt til at skærpe de forskellige porte hver af skærmene. Du er nødt til at overvinde de forskellige niveauer. I hver af skærmene kan du finde monstre, som du skal enten dræbe eller emner, som du kan vælge. De objekter, du finder på skærmen er nyttige for dem, der dræber monstre eller købe trin til det næste niveau.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet labyrint af døre til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Eventyr flash spil kaldet labyrint af døre. Og husk det er et gratis spil kaldet labyrint af døre, og det er forbundet med Eventyr. Vores nye spil labyrint af døre er et af de bedste spil i Eventyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet labyrint af døre, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

labyrint af døre
TILBAGE

Eventyr mest spillede spil

Sköldpaddix SPILLE ►

Sköldpaddix

6
6 af 10 - 13398 stemmer
Spillet
77951
gange

Sköldpaddix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Sköldpaddix anges ...

Bowja, den Ninja 2 SPILLE ►

Bowja, den ninja 2

6
6 af 10 - 10888 stemmer
Spillet
65325
gange

Bowja de Ninja er tilbage! Denne gang han er på en mission til at gribe de onde planer Abura (alias BIGMAN). Brug musen til at klikke på objekter og steder på skærmen for at fremskridt gennem spillet. Når din markør er en hvid pil ikon så du er fri til at gøre en bevægelse. Når din markør er et roterende røde pil, så er du nødt til at vente. Når din markør er en hånd-ikonet kan du klikke på den genstand eller sted, du peger på.

Ramayana SPILLE ►

Ramayana

6
6 af 10 - 4460 stemmer
Spillet
43609
gange

Dette spil er baseret på den episke Ramayana, hvor kongen Rama forsøger at bringe sin kone tilbage, da hun blev kidnappet af hendes bror Ravana. Rama skal indsamle tre ashtras (våben) til at dræbe Ravana og få hans hustru Sita tilbage. Instruktioner: Brug piletasterne til at flytte, den plads, bar for at hoppe og-tasten nede for at skyde.