Gratis Spil

Nysgerrige Eventyr

Spillet om eventyr

Nysgerrige eventyr

Nysgerrige Eventyr Bedømmelse: 2/10

Nysgerrige eventyr spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis online spil, dit mål er at indsamle genstande med henblik på yderligere at udforske dine omgivelser. Brug venstre og højre tast eller A-og D-tasten for at flytte, og den op-tasten eller tasten W for at hoppe. Rummet bar eller kontrolknappen vil være din handling knappen. Med dette, vil du være i stand til at gøre noget. Undersøg, afhente, brug, osv. Hver gang du finder noget, som du vil være i stand til at bruge, vil et tegn vises, så tøv ikke med at trykke på mellemrumstasten. Øjnene, du ser i hele verden vil gemme dit spil, når du passerer dem.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6148 gange online. Ranking 3562 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 2.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Bedømmelse baseret på 6 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6148 gange
Nysgerrige Eventyr

Du kan ikke gøre noget endnu i det første rum, så hovedet til højre. Undersøg bunken af ​​papir til at tage et stykke. Så gå tilbage til venstre og undersøge pennen på bordet for at skrive en note. Gå tilbage til højre, og undersøge døren til at passere noten igennem. Vagten vil ignorere dig, men han vil huske at fodre dig. Af en eller anden grund, han giver dig eddike. Gå tilbage til det første rum og undersøge bægeret til at hælde eddike i, derefter køre væk for at undgå at blive dræbt. Hvis du står foran hullet i væggen, vil eksplosionen ikke såre dig. Derefter hoppe gennem det sted, hvor muren var.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Nysgerrige Eventyr til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Eventyr flash spil kaldet Nysgerrige Eventyr. Og husk det er et gratis spil kaldet Nysgerrige Eventyr, og det er forbundet med Eventyr. Vores nye spil Nysgerrige Eventyr er et af de bedste spil i Eventyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Nysgerrige Eventyr, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Nysgerrige Eventyr
TILBAGE

Eventyr mest spillede spil

Sköldpaddix SPILLE ►

Sköldpaddix

6
6 af 10 - 13398 stemmer
Spillet
77956
gange

Sköldpaddix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Sköldpaddix anges ...

Bowja, den Ninja 2 SPILLE ►

Bowja, den ninja 2

6
6 af 10 - 10888 stemmer
Spillet
65333
gange

Bowja de Ninja er tilbage! Denne gang han er på en mission til at gribe de onde planer Abura (alias BIGMAN). Brug musen til at klikke på objekter og steder på skærmen for at fremskridt gennem spillet. Når din markør er en hvid pil ikon så du er fri til at gøre en bevægelse. Når din markør er et roterende røde pil, så er du nødt til at vente. Når din markør er en hånd-ikonet kan du klikke på den genstand eller sted, du peger på.

Ramayana SPILLE ►

Ramayana

6
6 af 10 - 4460 stemmer
Spillet
43613
gange

Dette spil er baseret på den episke Ramayana, hvor kongen Rama forsøger at bringe sin kone tilbage, da hun blev kidnappet af hendes bror Ravana. Rama skal indsamle tre ashtras (våben) til at dræbe Ravana og få hans hustru Sita tilbage. Instruktioner: Brug piletasterne til at flytte, den plads, bar for at hoppe og-tasten nede for at skyde.