Gratis Spil

redde prinsessen

Spillet om eventyr

Redde prinsessen

Redde prinsessen Bedømmelse: 4/10

Redde prinsessen spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil, du spiller en prins, der har at redde sin elskede prinsesse rejser gennem en verden af ​​platforme ved at hoppe. Til dette eventyr, at klikke på piletasterne til at flytte, sidelæns og op for at hoppe. Ved at trykke på mellemrumstasten du investerer din tyngdekraften og du kan gå på loftet. Du er nødt til at overvinde de forskellige niveauer, hver skærm er sværere end den sidste. Du er nødt til at ødelægge fjenden og indsamle alle de guldmønter, du kan.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 18623 gange online. Ranking 1101 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 1062 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 18623 gange
redde prinsessen

Platform spil, hvor du nødt til at overvinde hver skærm for at gå videre til næste niveau. Niveauerne stige i vanskeligheder, som du fremskridt. Du er en lille prins, der har til at rulle gennem hver af skærmene for at befri prinsessen. Du er nødt til at tage de mønter og nå slutningen af hvert niveau til det næste. Du kan bruge mellemrumstasten til at vende tyngdekraften til at gå på taget, men du kan ikke bruge alt for mange gange.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet redde prinsessen til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Eventyr flash spil kaldet redde prinsessen. Og husk det er et gratis spil kaldet redde prinsessen, og det er forbundet med Eventyr. Vores nye spil redde prinsessen er et af de bedste spil i Eventyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet redde prinsessen, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

redde prinsessen
TILBAGE

Eventyr mest spillede spil

Sköldpaddix SPILLE ►

Sköldpaddix

6
6 af 10 - 13398 stemmer
Spillet
77946
gange

Sköldpaddix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Sköldpaddix anges ...

Bowja, den Ninja 2 SPILLE ►

Bowja, den ninja 2

6
6 af 10 - 10888 stemmer
Spillet
65323
gange

Bowja de Ninja er tilbage! Denne gang han er på en mission til at gribe de onde planer Abura (alias BIGMAN). Brug musen til at klikke på objekter og steder på skærmen for at fremskridt gennem spillet. Når din markør er en hvid pil ikon så du er fri til at gøre en bevægelse. Når din markør er et roterende røde pil, så er du nødt til at vente. Når din markør er en hånd-ikonet kan du klikke på den genstand eller sted, du peger på.

Ramayana SPILLE ►

Ramayana

6
6 af 10 - 4460 stemmer
Spillet
43604
gange

Dette spil er baseret på den episke Ramayana, hvor kongen Rama forsøger at bringe sin kone tilbage, da hun blev kidnappet af hendes bror Ravana. Rama skal indsamle tre ashtras (våben) til at dræbe Ravana og få hans hustru Sita tilbage. Instruktioner: Brug piletasterne til at flytte, den plads, bar for at hoppe og-tasten nede for at skyde.