Gratis Spil

Riddere vs Ork

Spillet om eventyr

Riddere vs ork

Riddere vs Ork Bedømmelse: 4/10

Riddere vs ork spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Som en tapper ridder, er det op til dig at frastøde 50 bølger af orker, ogres og andre rædsler fra fortet. Hold dem ud på barrikaderne, eller bekæmpe dem tå til tå inde i slottet. Byg bygninger for at befæste din position, låse op for nyt udstyr, eller skabe venlige soldat træningsmuligheder. Udstyr dig selv med fantastiske våben, tykt panser og robust skjolde. Brug 'WASD ' på bevægelse og mus til at sigte og angribe.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 14624 gange online. Ranking 1364 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 776 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 14624 gange
Riddere vs Ork

ridder, ork, trold, slot, sværd, middelalderlige,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Riddere vs Ork til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Eventyr flash spil kaldet Riddere vs Ork. Og husk det er et gratis spil kaldet Riddere vs Ork, og det er forbundet med Eventyr. Vores nye spil Riddere vs Ork er et af de bedste spil i Eventyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Riddere vs Ork, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Riddere vs Ork
TILBAGE

Eventyr mest spillede spil

Sköldpaddix SPILLE ►

Sköldpaddix

6
6 af 10 - 13398 stemmer
Spillet
77951
gange

Sköldpaddix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Sköldpaddix anges ...

Bowja, den Ninja 2 SPILLE ►

Bowja, den ninja 2

6
6 af 10 - 10888 stemmer
Spillet
65325
gange

Bowja de Ninja er tilbage! Denne gang han er på en mission til at gribe de onde planer Abura (alias BIGMAN). Brug musen til at klikke på objekter og steder på skærmen for at fremskridt gennem spillet. Når din markør er en hvid pil ikon så du er fri til at gøre en bevægelse. Når din markør er et roterende røde pil, så er du nødt til at vente. Når din markør er en hånd-ikonet kan du klikke på den genstand eller sted, du peger på.

Ramayana SPILLE ►

Ramayana

6
6 af 10 - 4460 stemmer
Spillet
43609
gange

Dette spil er baseret på den episke Ramayana, hvor kongen Rama forsøger at bringe sin kone tilbage, da hun blev kidnappet af hendes bror Ravana. Rama skal indsamle tre ashtras (våben) til at dræbe Ravana og få hans hustru Sita tilbage. Instruktioner: Brug piletasterne til at flytte, den plads, bar for at hoppe og-tasten nede for at skyde.