Gratis Spil

Skatte på Bunden af ​​Havet

Spillet om eventyr

Skatte på bunden af ​​havet

Skatte på Bunden af ​​Havet Bedømmelse: 10/10

Skatte på bunden af ​​havet spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis online spil, vil du nødt til at opdage alle tre ruter i Kaluha Trekant for at finde så mange skatte som muligt! Riggen op din ubåd for at nå større dybder! For eksempel er lig med flere plating større modstandsdygtighed over for pres! Delfinerne, som du finder vil undertiden give dig hints. Vær forsigtig med hajer. Brug piletasterne til at navigere skibet og rummet bar at droppe ubåden. Når ubåden tabes, finde en skat, og tryk på A-tasten for at få fat i det.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6167 gange online. Ranking 3592 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 10.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Bedømmelse baseret på 2 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6167 gange
Skatte på Bunden af ​​Havet

Når du er under vandet, er du nødt til at være forsigtig med flere ting for at overleve. Først og fremmest undgå hajer. Men de tre målere, der vises, er også meget vigtigt. Man vil fortælle dig ilt til rådighed inde i ubåden, som du vil være i stand til at løse ved blot at klatre op til overfladen. Den anden vil fortælle dig det pres, ubåden bliver sat igennem, hvilket betyder, at du simpelthen bliver nødt til at undgå at gå alt for langt under overfladen. Endelig vil du nødt til at vende tilbage til skibet, før batteriet løber tør.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Skatte på Bunden af ​​Havet til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Eventyr flash spil kaldet Skatte på Bunden af ​​Havet. Og husk det er et gratis spil kaldet Skatte på Bunden af ​​Havet, og det er forbundet med Eventyr. Vores nye spil Skatte på Bunden af ​​Havet er et af de bedste spil i Eventyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Skatte på Bunden af ​​Havet, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Skatte på Bunden af ​​Havet
TILBAGE

Eventyr mest spillede spil

Sköldpaddix SPILLE ►

Sköldpaddix

6
6 af 10 - 13398 stemmer
Spillet
77946
gange

Sköldpaddix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Sköldpaddix anges ...

Bowja, den Ninja 2 SPILLE ►

Bowja, den ninja 2

6
6 af 10 - 10888 stemmer
Spillet
65323
gange

Bowja de Ninja er tilbage! Denne gang han er på en mission til at gribe de onde planer Abura (alias BIGMAN). Brug musen til at klikke på objekter og steder på skærmen for at fremskridt gennem spillet. Når din markør er en hvid pil ikon så du er fri til at gøre en bevægelse. Når din markør er et roterende røde pil, så er du nødt til at vente. Når din markør er en hånd-ikonet kan du klikke på den genstand eller sted, du peger på.

Ramayana SPILLE ►

Ramayana

6
6 af 10 - 4460 stemmer
Spillet
43604
gange

Dette spil er baseret på den episke Ramayana, hvor kongen Rama forsøger at bringe sin kone tilbage, da hun blev kidnappet af hendes bror Ravana. Rama skal indsamle tre ashtras (våben) til at dræbe Ravana og få hans hustru Sita tilbage. Instruktioner: Brug piletasterne til at flytte, den plads, bar for at hoppe og-tasten nede for at skyde.